Nederland

Waarom producten van Hagleitner in 1 miljoen wasruimtes vertegenwoordigd zijn, heeft tal van redenen.

2015-27-08

No-touch wasruimtedispensers zijn veilig en hygiënisch.Zo eenvoudig is het handen drogen! Papieren handdoekdispensers met sensor.De sensor-zeepdispenser van roestvrij staal verhindert een besmetting door contact.De roestvrij stalen dispensers inox voor de wasruimte kunnen zichtbaar aan de wand of in de wand weggewerkt gemonteerd worden.Het hygiënemanagementsysteem laat u overal de toestanden van uw dispensers controleren.Lees de toestand van de dispensers door middel van tablet, mobiele telefoon of pc af.
Het best vertellen wij u daarover drie verhalen.

Hier krijgt u een overzicht van ons aanbod in de wasruimte.

 

Het restaurantbezoek

 

Karin heeft gebeld. De wereldreizigster die vele jaren geleden naar Australië uitgeweken is, is op bezoek in haar oude geboortestreek. Opgewonden hebt u een tafel in het restaurant van uw kinderjaren gereserveerd. U hebt uw dochter meegenomen en zou vóór het eten nog uw handen willen wassen. Samen betreedt u de wasruimte, waar u allebei een aangename geur gewaarwordt. Alles is netjes, aan de wand hangen roestvrij stalen dispensers die door een aura van aangenaam licht omrand zijn. U houdt uw handen onder een zeepdispenser, waarvan de sensor onmiddellijk reageert en zonder contact ("no-touch") een aangename en huidvriendelijke schuimzeep toedient die zodanig aanvoelt, alsof ze lichter dan lucht zou zijn. Uw handen bewegen zich naar de waterkraan, waaruit als vanzelf aangenaam, vooraf op temperatuur gebracht water stroomt. Nadat uw dochter deze handeling moeiteloos herhaald heeft en door de no-touch technologie alles automatisch verloopt, verlaat u de wasruimte. Wanneer u de deur opent, verstuift een kleine geurdispenser een fris kamerparfum. Karin wacht al. U weet dat u het juiste restaurant gekozen hebt.

 


Housekeeping

 

Yvonne glimlachte. Het was 2 uur 's morgens en een heilige stilte heerste in de zalen van het hoogst eerbiedwaardige kasteelrestaurant. De laatste twee bezoeksters waren net naar huis gegaan. De twee reinigingsteams zouden zo meteen aankomen. Op het display van hun tablet riep Yvonne de vulstanden en onderhoudsgegevens van de dispensers in de wasruimte op en printte ze een lijst, hoeveel batterijen, stukken schuimzeep, papieren handdoeken en rollen toiletpapier er per etage gewisseld moesten worden. De navullingen waren compact en hadden geen gram te veel. Voorbij zijn de tijden, toen men nog willekeurig de reinigingswagen belaadde en hem volledig beladen door de gangen duwde. Met senseMANAGEMENT zag ze precies, op welke etage en in welke ruimte welke apparaten onderhouden moesten worden. Bij een hotel met 500 bedden een taak van het management. Yvonne nam een slok koffie uit de thermoskan. Het zou een goede dag worden.

 


Efficiënt en zuinig

 

Christian beklom langzaam de trappen van het kasteelhotel. Hij trok door de gang, ging voorbij de wasruimtes en betrad zijn riant ingericht kantoor, van waaruit hij het hele hotel met daarop aansluitend restaurant runde. De nieuwe wasruimtes waren een voordeel. Met het hygiënemanagement System senseMANAGEMENT kon hij centraal en in real-time gebruiksgegevens van de wasruimtes opvragen en zodoende voor een optimale magazijnvoorraad zorgen. Niet alleen het bestelsysteem zelf deed hem tijd en geld besparen. Met geringe kosten per droging en talrijke drogingen per dispenser kon hij zich bv. bij papieren handdoeken geen andere oplossing voorstellen. Het reinigingspersoneel hoefde omwille van de lang aanhoudende navullingen niet meer zoveel ritjes te maken en vond meer tijd voor andere bezigheden. Dat bezorgde Christian niet in de laatste plaats gelukkige gasten, voor wie het kasteelhotel altijd een stuk van hun geboortestreek gebleven was.

 


Wat is uw verhaal?

 

Spreek er met ons over hoe wij u met innovatieve hygiëne het best kunnen ondersteunen. Neem daarvoor telefonisch (+43 5 0456) contact op of schrijf een e-mail aan office@hagleitner.at.

Wij zijn er voor u.