Planeri i arhitekti.
Opsežna podrška projekta.

Mi ćemo Vas podržati i konsultirati za Vaš projekat. Sa zadovoljstvom ćemo Vam dostaviti mnogobroјne uzorke i ponude za onlajn preuzimanje. Izaberite iz našeg bogatog asortimana od opreme za sanitarni čvor: Mi ćemo Vam ponuditi sve što Vam je neophodno - od finih dozatora od poliranog nehrđajućeg čelika do dozatora, koji se prilagođavaju u svakom sanitarnom čvoru sa sedam različitih dekoracija.

Pored mnogo inteligencije, iskustva, neophodnih alata i kreativnosti, kompleksne građevinske planove zahtijevaju naravno i proizvode koji su pogodni za odgovarajuću narudžbinu. Hagleitner nudi ne samo širok izbor proizvoda, već́ i ubjedljivu kvalitetu sa jedne strane, samih proizvoda i sa druge, usluga koja stoji iza njih. Naš odličan tim je spreman za Vas i će Vas rado i kompetentno podržati.

Želite vidjeti koje proizvode nudi Hagleitner i ih ima na raspolaganju (skoro) celi dan? Onda preuzmite ovdje trenutni katalog Planer i arhitekti. Sa slikama, dimenzijama, brojevima artikala, varijantama dekora, barkodovima i još mnogo toga.

Sveobuhvatni servis.
Stručni savjeti.

Sa zadovoljstvom ćemo Vas konsultovati. U bilo koje vrijeme. Dogovorite razgovor za konsultaciјu sa Vašim Key-Account menedžerom ili datum za predstavljаnje uzoraka direktno na građevinskom objektu – to je naša usluga za Vas i Vaš projekat. Radujemo se Vašem interesovanju.

Interesovanje

Preuzeti podaci
2-D i 3-D podaci.

Neophodni su Vam točni podaci o našim dozatorima? Jednostavno kliknite na "Do preuzimanja" i moći ćete da preuzmete sve što Vam je neophodno.


Do preuzimanja

Naše preporuke za vrhunski proizvodi za Vas:

Napredan dozator za sanitarni čvor.

Beskontaktni dozatori.

XIBU dozator za sanitarni čvor se nudi u dvije varijante: beskontaktan i sa ručnim upravljanjem. Osim toga, obje varijante se nude s različitim dekorima i prilagođavaju se svakom sanitarnom čvoru.

Luksuzni dozator za sanitarni čvor.

Dozator za sanitarni čvor od nehrđajućeg čelika.

XIBU inox dozatori za sanitarni čvor od nerđajućeg čelika čine svaki sanitarni čvor nečim sasvim neponovljivim. Mogu se montirati na malter ili ispod maltera. Sa zadovoljstvom ćemo naći individualno rješenje za Vas, tako što ćemo se adaptirati Vašim datostima. Na primjer, u galeriji Kitz smo montirali dozatore u ogledalima.

Naš asortiman proizvoda.

HIGIJENA sanitarnog čvora

HIGIJENA objekata

HIGIJENA veša

kuhinjska HIGIJENA

Reference.

Da li Vas interesuju građevinski objekti na kojima su naši dozatori bili planirani još na početku gradnje? Onda kliknite na ovaj link: >> Reference u slijedećem odjeljku


Želite li da znate šta kažu naši klijenti o nama i koje proizvode preporučuju? Onda kliknite molim na „Reference“.

Reference