Blago

za kožu i materijal

Digitalizacija

24/7 podaci dozatora

Dezinfekcija toaletne daske i podaci
XIBU SEAT DISINFECT hybrid

"Bilo u restoranu, kod lekara, na bazenu, u školi ili na gradilištu: XIBU SEAT DISINFECT je rado viđen pribor svuda gde su sanitarni prostori jako posećeni. Dozator je montiran na zid iza toaleta i automatski dozira tačnu količinu sredstva za dezinfekciju za WC poklopac. Održavajte toaletni papir, rasporedite sredstvo na WC poklopcu i bez oklevanja ga spustite u toalet.

Konzistentnost sredstva za dezinfekciju je posebno praktična: Dozator izdaje kompaktnu penu. Dozator je na toaletnom papiru i ne natapa ga. Papir se ne cepa tokom upotrebe."

Posebno nežno
bez alkohola

Pena za čišćenje WC poklopca ima odličan dezinfekcioni efekat. Sredstvo je u potpunosti u skladu sa evropskom naredbom o biocidima i ima ÖGHMP i VAH sertifikat. Istovremeno je bez silikona, parabena, kao i alkohola i stoga je posebno prijatan za kožu i nežan prema materijalima.

 

Nikad nije prazan
zahvaljujući rezervnom tanku

Pogled na pametni telefon otkriva koliko je sredstva još u dozatoru. Ako je punjenje prazno, rezervni tank daje vremena da se zameni novim. Ovim zaostalim pražnjenjem se ne troši pena.

95 % manje đubreta
zahvaljujući vakuumu

Patentirana vakuumska kesa kompanije Hagleitner je 60 posto lakša od uobičajenih dopunjavanja. Dok se sadržaj vakuumske kese prazni, ona se smanjuje na oko deset posto svog prvobitnog volumena. U standardnom kontejneru za smeće tako ima mesta za preko milion vakuumskih vrećica. Tako imamo do 95 posto manje otpada nego kod sličnih proizvoda.

DEZINFIKUJE I NEGUJE
Za čist WC poklopac

BESKONTAKTNA PENA
Za najviši stepen bezbednosti

JEDNOSTAVNO POPUT DEČIJE IGRE
Korišćenje dopunjavanja

Tri energetske opcije

Mrežni adapter, energyBOX, punjiva baterija

XIBU FLUID hybrid crpi energiju ili iz mrežnog adaptera, iz energyBOX ili iz punjive baterije. Mrežni adapter povezuje dozator direktno sa napajanjem. Energybox povezuje snagu baterije i snabdeva uređaj energijom tokom dužeg vremenskog perioda. Punjiva Li-ion baterija sa integrisanim prikazom kapaciteta je punjiva i stoga je posebno izdržljiva.

Automatsko zaustavljanje

ne kapa

Dozator dozira tačno potrebnu količinu dezinfekcione pene. Zahvaljujući sistemu automatskog zaustavljanja ništa ne kaplje.

1000 dizajna

detalj

celom svetu

Prednji deo dozatora je dostupan u crnoj ili beloj boji. 213 RAL boje dostupne su za bočne delove sa mat uni Look. Alternativno, postoji više od 800 uzoraka – od trikoa do orahovog drva do zelenog mramora do kamuflaže. Gotovo da ne postoji obrazac koji ne postoji.

Dopunjavanja

Nezavisni veštačenja potvrđuju odličan dezinfekcioni efekat i podnošljivost kože pene wcDISINFECT. Sredstvo je u potpunosti u skladu sa evropskom naredbom o biocidima, bez alkohola je - stoga posebno nežno za materijale, kao i bez parabena i silikona - i stoga je posebno podnošljivo za kožu.