Izdašan

do 2000 porcija

dozator za penasti sapun
XIBU FOAM analog

Dozator izdaje penasti sapun pomoću pritisnog mehanizma i njime može da se upravlja kako prstima, tako i laktovima. Integrisani rezervni paket sprečava trošenje proizvoda: Kada se dopunjavanje potroši, ostaće dovoljno vremena da se ubaci novo.

95 % manje đubreta
zahvaljujući vakuumu

Patentirana vakuumska kesa kompanije Hagleitner je 60 posto lakša od uobičajenih dopunjavanja sapuna. Dok se sadržaj vakuumske kese prazni, ona se smanjuje na oko deset posto svog prvobitnog volumena. U standardnom kontejneru za smeće tako ima mesta za preko milion vakuumskih vrećica. Tako imamo do 95 posto manje otpada nego kod sličnih proizvoda.

2000 porcija
veoma izdašan

Jedno dopunjavanje izdaje do 2000 porcija penastog sapuna.

Kontrola nivoa punjenja
jednim pogledom

XIBU FOAM analog ima prozorčić za rezervni tank. Čim nivo ovde padne, jedno je sigurno: Dopunjavanje je potrošeno i mora blagovremeno da se zameni novim.

REZERVNI TANK
nikad nije prazan

JEDNOSTAVNO POPUT DEČIJE IGRE
Korišćenje dopunjavanja

DOMET
Do 2000 pražnjenja

1000 dizajna

detalj

celom svetu

Prednji deo dozatora je dostupan u crnoj ili beloj boji. 213 RAL boje dostupne su za bočne delove sa mat uni Look. Alternativno, postoji više od 800 uzoraka – od trikoa do orahovog drva do zelenog mramora do kamuflaže. Gotovo da ne postoji obrazac koji ne postoji.

Čišćenje, dezinfekcija ...

ili oboje?

Zavisno od područja primene i ličnih preferencija, mogu da se odaberu različita dopunjavanja za XIBU dozator za penasti sapun: od posebno blagog i za osobe koje pate od alergija do dezinfikovanja za osetljiva područja.

ABS plastika

postojan

Kućište XIBU dozatora napravljeno je od antistatične ABS plastike otporne na udarce i stoga je posebno izdržljivo i dimenzionalno stabilno.

Dopunjavanja

Postoji izbor visokokvalitetnih penastih sapuna, za svaku potrebu: bez mirisa i boja za osetljive ruke, ili za dezinfekciju osetljivih područja kao što su kuhinje i zdravstvene ustanove. Svi proizvodi su dermatološki testirani, bez parabena i alergenskih supstanci.