Dozator za papirne ubruse od nehrđajućeg čelika.
XIBU inoxTOWEL

XIBU inoxTOWEL pridaje Vašem sanitarnom čvoru nešto konkretno ili nestandardno. On ostavlja dojam ne samo svojim osobitim dizajnom, nego i točno narezanim papirnim ubrusima. Njegova dobro osmišljena tehnologija i prethodno instalirani senseMANAGEMENT olakšavaju rad ekipi za čišćenje: LED-pokazivač stanja punjenja i sistem sa dvije rolne se staraju da dozator za papirne ubruse od nehrđajućeg čelika nikada ne ostane prazan.

Elegantni dizajn susreće sanitarni čvor 2.0.
Beskontaktno izdavanje.

Dozator za papirne ubruse od nehrđajućeg čelika kombinira elegantan dizajn sa tehnologijom za sanitarni čvor vrhunske klase. On je opremljen HAGLEITNER senseMANAGEMENT-om. Kao rezultat, dozator izdaje papirne ubruse potpuno beskontaktno.

Dozator nikad nije prazan.
Sistem sa 2 rolne.

Nadahnite se našim sistemom sa dvije rolne! Kada prva rolna papira nestane, dozator za papirne ubruse od nehrđajućeg čelika automatski prebacuje na drugu rolnu. Tako će Vaše osoblje dobiti dovoljno vremena za dopunjivanje. Zahvaljujući LED-pokazivaču stanja punjenja, osoblje će uvijek imati jasnu sliku kada uređaj treba ponovo napuniti.

Pravi rubovi.
Izdavanje rezanog papira.

Nikada više groznih rubova otkidanja: Za razliku od običnih dozatora za papirne ubruse, XIBU inoxTOWEL uvijek izdaje ravno odrezano parče papira.

INDIVIDUALAN
programabilan

ŠTEDLJIV
niska potrošnja energije

BESKONTAKTAN
pomoću senzora

Dopunjavanja.

Nudimo papirnate salvete različite debljine i u različitim varijantama.