Dozator za toalet papir od nehrđajućeg čelika.
XIBU inoxTISSUEPAPER

Dozator za toalet papir koji upada u oči. Dozator XIBU inoxTISSUEPAPER se odlikuje od običnih dozatora svojom visoko kvalitetnom izradom i svojim luksuznim dizajnom i podvlači finu opremu sanitarnog čvora. Dozator impresionira i funkcionalno preko svog sistema sa 2 rolne i svojim osiguranjem protiv krađe. Prethodno instaliran senseMANAGEMENT.

Odlikuje se
Lijepi dizajn od nehrđajućeg čelika.

Sa ovim dozatorom za toalet papir od nehrđajućeg čelika ćete pridati plemenit bljesak svakom sanitarnom čvoru. Čvrst korpus ima pokriće protiv otisaka prstiju. Kao opcija, dozator može se dopuniti LED inoxAURA-om: Ovo pozadinsko osvjetljenje siluete dozatora stvara neponovljivu atmosferu u sanitarnom čvoru.

Ekonomski
Ekonomično uklanjanje listova.

Integrirani mehanizam za kočenje osigurava malu potrošnju toalet papira i daje mogućnost posjetiocima kontroliranog vađenja na papira. Tako se izbjegava razbacivanje na suvišne parčadi papira po podu sanitarnog čvora.

Dozator nikad nije prazan
Sistem sa 2 rolne.

Dok su obični dozatori za toalet papir prazni, nakon što je postavljena rolna nestala, Vaši posjetioci će uvijek naći pun dozator, zahvaljujući sistemu sa dvije rolne u dozatoru XIBU inoxTISSUEPAPER. Zahvaljujući mehanizmu koji automatski pušta drugu rolnu papira, osoblje za čišćenje dobija na vremenu do slijedećeg punjenja papira.

Dopunjavanja

Jedno punjenje mijenja do osam dosadašnjih rolni toalet papira. Naš višeslojni papir se nudi u različitim varijantama i odlikovan je EU-ekološkom oznakom.