Beskontaktan dozatori za sapun od nehrđajućeg čelika.
XIBU inoxFOAM

Završena forma, odličan sapun u pjeni i jasna, fleksibilna konstrukcija – XIBU inoxFOAM je perfektni uređaj u sanitarnom čvoru koji nudi čišćenje u najelegantnijoj formi.

Razmislite.
Inteligentni i predvidljivi.

Ovaj dozator od nehrđajućeg čelika saopćava, kada se treba dopuniti ili kada mu je neophodna nova baterija. Ako je u XIBU inoxFOAM-u ostalo sasvim malo sapuna, rezervni rezervoar će se postarati o tome da dozator ne ostane prazan do sljedećeg dopunjavanja. Zahvaljujući prethodno instaliranom senseMANAGEMENT-u, dozator funkcionira potpuno beskontaktno. Integriran gumb za čišćenje daje mogućnost za pouzdano punjenje i čišćenje uređaja.

Ekonomski.
Sami određujete količinu izdavanja.

Jedno dopunjavanje vacuumBAG-om je dovoljno za do 2000 porcija sapunice. Možete sasvim lako sami podesiti količinu izdavanja i tako postići veliki domet. Hauba od nehrđajućeg čelika čini dozator za sapun neuništivim.

Jedinstven
Čista aura.

XIBU inoxFOAM impresionira veoma praktičnim funkcijama i luksuznim dizajnom. Želite nešto još ekskluzivnije? Onda Vam preporučujemo XIBU inoxFOAM sa stilskom svjetlećom LED-trakom. Uređajem za upravljanje možete individualno podesiti boju svjetlosti.

INDIVIDUALAN
programabilan

ŠTEDLJIV
niska potrošnja energije

BESKONTAKTAN
pomoću senzora

Dopunjavanja.

Naši visoko kvalitetni i veoma pjenušavi sapuni u pjeni se nude u različitim varijantama – od meke pjene sa vrhunskom kvalitetom, do dezinfikujućeg sapuna za osjetljive zone, kao kuhinje ili područja u zdravstvu (na spisku DGHM/VAH-a i ÖGHMP-a).