Dozator gela za tuširanje za hotelske sobe.
LUNA SHOWERMAID

Ovaj dozator gela za tuširanje pokriva najviše zahtjeve za funkcionalnost i dizajn. On impresionira inteligentnim funkcijama, na primjer, izdavanje u porcijama za štedljivu potrošnju. Nudimo visoko kvalitetna dopunjavanja za sve zahtjeve za kvalitetu. Ako želite, možemo otisnuti Vaš logo i na zidni držač.

Ekonomski
Izdavanje u porcijama.

Zahvaljujući izdavanju u porcijama dozator garantira ekonomičnu potrošnju materijala. Nivo punjenja se može vidjeti u specijalno montiranom prozorčiću, tako da osoblje za čišćenje može pravovrjemeno vidjeti kada je neophodno dopunjivanje. Hermetička jedinica dozatora štiti od klica. Još jedan plus: Naš dozator za gel za tuširanje je siguran od krađe.

Raznolikost.
Za tuš i umivaonik.

Možete montirati dozator, kako u tuš-kabini, tako i do umivaonika. Zahvaljujući različitim dopunjavanjima, LUNA 2.0 showerMAID za pranje kože i kose, može se koristiti za pranje ruku ili kao dozator za kremu za ruke i za losion za tijelo.

Brendirani logo hotela
Individualni logo.

Stvorite hotelsku sobu individualnom notom čak i u kupatilu. Zidni držač lijepog dozatora za gel za tuširanje nudi se po želji sa utisnutim Vašim logom. Tako ćete pokazati Vašu brigu za detalj, također, i u sanitarnom čvoru.

Dopunjavanja

Kvalitetni gel za tuširanje, za pranje kože i kose se nudi sa različitim aromama. Oživljavajuće svježe ili umirujuće mirisne kompozicije maze kožu i kosu. Dermatološki ispitan.