Svjetska novost

NOVOST PROIZVODA: HAGLEITNER stvara novi dozator za vlažni toalet papir

Higijenska firma HAGLEITNER je proizvela XIBU senseMOISTCARE – novi dozator za pjenu za vlaženje toalet papir XIBU senseMOISTCARE. Za razliku od prethodno ovlaženog toalet papira, korisnik treba da zadrže suhi toalet papir ispod dozatora prethodno određena količina pjena za čišćenje careMOUSSE izdaje se beskontaktno.

Potpuno nova tehnika za vlaženje

Izvršni direktor Hans Georg Hagleitner objašnjava: Upotreba pjene za vlaženje toalet papira je od koristi je kako za vlasnika sanitarnog čvora, tako i za klijente: Sa jedne strane se tako garantira štedljiva upotreba, sa druge strane znamo iz mnogobrojnih testova proizvoda kod odabranih naših partnera da se careMOUSSE ocjenjuje od klijenata kao mnogo prijatan.“

careMOUSSE je prilagođen ph-vrijednosti kože i dermatološki je testiran na alergije i iritacije kože. Umirujući kožu sastojci, kao aloe vera stvaraju osjećaj za čistoću i komfor. Stručnjaci iz HAGLEITNER-a su uvjereni u uspjeh proizvoda, jer se vlažan toalet papir koristi u 40% od svih domaćinstava. Vi, također, možete svojim klijentima ponuditi taj komfor i tako se odlikovati od konkurenata.

Ovim proizvodom odjeljenje za Razvoj u HAGLEITNER-u je postigao veliku pobjedu. Jer dok obični, prethodno ovlaženi toalet papir začepljuje WC školjku, formira klice i stvara nered u sanitarnom čvoru, ovom tehnikom začepljenja toaleta su potpuno nemoguća. Sa iznad 500 izdavanja od svakog dopunjavanja, osoblje za čišćenje štedi vrijeme i snagu za održavanje toaleta. Također, smanjena je ukupna potrošnja toalet papira.

Ekološki i održivi

Dopuna careMOUSSE ubacuje se u dozator u vacuumBAG-u (u vakuum vrećici). To je nekoliko mikrometara tanko pakovanje koje prazno teži samo 21 gram. Pomoću specijalne tehnike za ispuštanje, careMOUSSE se troši do kraja. Za razliku od njega, sistemi za dopunjivanje drugih proizvođača zadržavaju preostalu količinu od 13% i više. Vakumske vrećicе smanjuju otpad ukupno do 95%. Plastična masa odvojena od drugih otpadaka se može izbaciti u žute kontejnere.Higijenska firma HAGLEITNER je proizvela XIBU senseMOISTCARE – novi dozator za pjenu za vlaženje toalet papir XIBU senseMOISTCARE. Za razliku od prethodno ovlaženog toalet papira, korisnik treba da zadrže suhi toalet papir ispod dozatora prethodno određena količina pjena za čišćenje careMOUSSE izdaje se beskontaktno.