Bosnien HR

Trgovinski partneri.

Hagleitner u svijetu.

Trgovinski partneri

 

Kladimo se da nas tražite?

Zašto? Zato što smo za Vas najbolji partner. Imamo znanje u području proizvodnje, prodajne strategije, dostave i logistike, kao i naše vlastite linije proizvoda: za higijenu praonica, objekata, rublja i kuhinje. Ukratko: znamo što radimo.  

 

Naravno da ste se već načitali i naslušali takvih i sličnih izjava. No kako Vas možemo uvjeriti da smo UISTINU PRAVI PARTNER za vas?  

 

Jednostavno. Zato što ništa ne skrivamo, i zato što Vam možemo jamčiti potpunu transparentnost o našoj tvrtki. A evo i relevantnih činjenica:  

 

HAGLEITNER je obiteljsko poduzeće, poznato po svojoj pouzdanosti i dugoročnim partnerskim odnosima, koji zajedno sa svojim partnerima stremi zajedničkim rješenjima i ciljevima. Utemeljenjem u zakladi možemo jamčiti vlastitu samostalnost, te ne postoji opasnost da tvrtka promijeni vlasnika.  

 

Trgovinski partneriJedan od principa HAGLEITNERA glasi: "Ako naš partner dobro zarađuje, tada smo zajedno uspješni." A tko ne želi biti uspješan?  

 

Zbog vlastite izravne distribucije u 12 zemalja dobro razumijemo naše distributivne partnere. Od tog znanja i razumijevanja neposredno ćete i sami profitirati, jer možemo odgovoriti specifičnim pitanjima i problemima naših klijenata. Osim toga, naši se proizvodi mogu prema želji realizirati u vlastitom ili vanjskom dizajnu (s logotipom Vaše tvrtke).  

 

I u poslovima prodaje i u području montaže i održavanja sustava kontinuirano organiziramo edukacije za svoje zaposlenike. Od stečenih znanja tako opet i Vi imate izravnu korist.  

 

Obećanje marke HAGLEITNER "Inovativna higijena" uvijek se iznova potvrđuje našim proizvodima, čija je tehnička jedinstvenost zaštićena brojnim patentima.  

 

Naše je najveće zadovoljstvo osigurati kvalitetne i funkcionalne proizvode koje postavljaju nove standarde. I vama također? Tada se izrazito radujemo Vašim upitima!  

 

 

Radujemo se Vašim upitima!

Jeste li već naš kupac?
Poštanski broj/Mjesto:  *

Kliknite na sliku kako biste zatražili novi sigurnosni kod.