Bosnien HR

Vizija i vrijednosti.

Mi u Hagleitneru - to su vrijednosti koje ostaju!

Vizija i vrijednosti

 

Želimo biti jaka i nezavisna međunarodna marka koja oduševljava uslugama i inovacijama.

 

Hans Georg HagleitnerMi u Hagleitneru imamo vrijednosti prema kojima se ravnamo, i koje oblikuju našu korporativnu kulturu.


Mi u Hagleitneru stavljamo naglasak na kvalitetu. Uvjereni smo da samo  najbolja kvaliteta može odgovoriti higijenskim zahtjevima današnjice. Klijent zaslužuje dobiti najbolje moguće proizvode.


Mi u Hagleitneru puni nade gledamo u budućnost. Higijenske potrebe nastavljaju se razvijati. Svojim inovativnim duhom i radošću razvijamo prava rješenja i zajedno oblikujemo higijenu u svijetu sutrašnjice.

 

Mi u Hagleitneru živimo oduševljenje. Inovacija i usluga čine nas idealnim partnerom u svim aspektima profesionalne higijene. To se osjeća i u proizvodima, i u razgovorima  i u suradnji.

 

Mi u Hagleitneru gradimo na tradiciji. Obiteljska smo tvrtka koju vode njezini vlasnici, a dolazimo iz mjesta zvanog Zell am See. Pionirski duh i odgovornosti u četiri su nas desetljeća učinili međunarodno uspješnim profesionalcima na području higijene.

 

Središnja vrijednost u Hagleitneru i najvažniji u svemu ipak jest i ostat će čovjek. Uvažavanje vrijednosti, međusobno poštovanje i obzirnost neophodni su za dobru suradnju.

Film o vrijednostima

Mi u Hagleitneru cijenimo vrijednosti. Vrijednosti na kojima se temelji naša korporativna kultura. Vrijednosti koje nas svakodnevno prate - u razmišljanju, djelovanju, u razgovorima s klijentima, u našem stavu i u međusobnim odnosima. Mi u Hagleitneru imamo vrijednosti koje ostaju. Jesmo li pobudili Vašu znatiželju? Akcija!
Napomena: Za prikaz ovog sadržaja potreban Vam je Adobe Flash Player .