Bosnien HR

Proizvodnja.

Made by Hagleitner: sve na jednom mjestu.

Proizvodnja u Hagleitneru  

 

Od početnog koncepta do isporuke: Hagleitner sam razvija i proizvodi sve svoje proizvode. Upravo je to ono nešto što čini razliku. Bilo da se radi o tehnici lijevanja plastičnih dijelova, recepturi sredstava za čišćenje ili oplemenjivanju korištenog papira – u svakom se detalju nalazi sveukupno znanje i iskustvo naših djelatnika. Tim se jedinstvenim znanjem osigurava da naši proizvodi u svim pogledima zadovoljavaju međunarodne standarde.  

 

Proizvodnja kemijskih sredstava

Hagleitner sva tekuća sredstva za čišćenje i higijenske proizvode proizvodi i puni u vlastitim, potpuno automatiziranim proizvodnim linijama.  

 

Lijevanje plastičnih dijelova

Hagleitner je danas u mogućnosti sam proizvoditi lijevane plastične dijelove potrebne za proizvodnju dozatora. Na taj se način osiguravaju najkvalitetniji konačni proizvodi.  

 

Sastavljanje dozatora

Prilikom sastavljanja preciznost ima najveći prioritet. Samo na taj način možemo osigurati da uređaji kod korisnika ispravno rade.  

 

Obrada papira

Rezanje, tisak, lijepljenje, perforiranje – dorada papira prava je umjetnost. A u Hagleitnerovom odjelu proizvodnje sjede umjetnici.