Bosnien HR

Novina u svijetu

2018-08-01

careMOUSSE se bezdodirno izdaje na toaletni papir.Jednostavna primjena – najveća higijena.Sanitarna prostorija s dozatorom pjene za vlažan toaletni papir - u tamnoj dekoraciji.XIBU senseMOISTCARE pored dozatora za toaletni papir XIBU TISSUEPAPER white.Dozator je dostupan u raznim ukrasnim varijantama i prilagođava se svakom sanitarnom prostoru.XIBU senseMOISTCARE s odgovarajućom dopunom careMOUSSE.
Dozator pjene za vlažni toaletni papir

Poduzeće za razvoj higijenskih proizvoda HAGLEITNER razvilo je novi dozator pjene za vlaženje toaletnog papira - XIBU senseMOISTCARE. Nasuprot već ovlaženom toaletnom papiru korisnik može držati suhi toaletni papir ispod dozatora i prethodno postavljena količina careMOUSSE pjene za čišćenje se izdaje bez dodira.

 

Potpuno nova tehnika vlaženja

Direktor Hans Georg Hagleitner objašnjava: „Uporaba pjene za vlaženje toaletnog papira je Win-win situacija za vlasnika sanitarne prostorije i klijenta: S jedne strane se na ovaj način osigurava štedljiva uporaba, s druge strane saznajemo iz brojnih testiranja proizvoda s izabranim partnerima, da klijenti careMOUSSE ocjenjuju kao veoma ugodan."


careMOUSSE je prilagođen ph-vrijednosti kože i dermatološki je ispitan na alergije i iritacije. Sastojci koji umiruju kožu kao što je Aloe Vera osiguravaju osjećaj čistoće i ugodnosti. Tvrtka HAGLEITNER je uvjerena u uspjeh proizvoda, jer vlažni toaletni papir se u međuvremenu koristi u 40 % svih privatnih domaćinstava. Ovu ugodnost mogu sada svojim klijentima ponuditi i vlasnici sanitarnih prostorija i na ovaj način se pozitivno razlikovati od svoje konkurencije.


Odjel za razvoj tvrtke HAGLEITNER je s ovim proizvodom napravio mali poduhvat. Dok standardni ovlaženi toaletni papir začepi toalet, stvara klice i pravi nered u praonici, s ovom tehnikom se začepljenja u potpunosti izbjegavaju. S preko 500 korištenja po dopuni, osoblje za čišćenje štedi vrijeme i napor kod održavanja toaleta. Također se smanjuje ukupna potrošnja toaletnog papira.

 

Ekološko i dugotrajno

careMOUSSE dopuna se postavlja u vacuumBAG u dozatoru. Pri tome se radi o pakiranju koje je tanko svega nekoliko milimetara, a koje je prazno teško samo 21 gram. Specijalnom tehnikom uzimanja, careMOUSSE se potroši do zadnjeg ostatka. Sustavi dopune drugih proizvođača sadrže nasuprot tome preostale količine od 13 % i više. Sveukupno s vacuumBAG nastaje do 95 % manje otpada. Čista plastika može se odložiti u kontejneru za recikliranje.