Slovenija

Da so izdelki podjetja Hagleitner nameščeni v več kot 1 mio umivalnicah, je več razlogov.

2015-27-08

Brezdotični podajalniki v umivalnici so varni in higienični.Tako enostavno je lahko sušenje rok! Podajalniki papirnatih brisač s senzorjem.Senzorski podajalnik iz legiranega jekla preprečuje kontaktno kontaminacijo.Podajalnike iz legiranega jekla inoks za umivalnice lahko namestite pod ali nad omet.Sistem za higienski management vam omogoča kontroliranje vaših podajalnikov.Preverite stanje podajalnikov preko tablice, prenosnega telefona ali računalnika.
Najbolje bo, da vam o tem povemo tri zgodbe.

Tukaj najdete pregled naših ponudb za umivalnico.

 

 

Obisk restavracije

 

Karin je poklicala po telefonu. Svetovna popotnica, ki se je pred mnogi leti izselila v Avstralijo, je na obisku v domovini. Polni pričakovanja so rezervirali mizo v restavraciji iz njenega otroštva. S seboj so vzeli hčerko in bi si pred jedjo še radi oprali roke. Skupaj vstopita v umivalnico, kjer ju objame prijeten vonj. Vse je čisto. Na steni visijo podajalniki iz legiranega jekla, ki jih obkroža avra iz prijetne svetlobe. Svoje roke dajo pod podajalnik mila, katerega senzor takoj deluje in brez dotika daje prijetno in koži prijazno milo, ki se občuti kot da je lažje od zraka. Roke se premaknejo k vodovodni pipi, iz katere teče prijetna v naprej ogreta voda. Ko je hčerka ta postopek brez težav ponovila in zaradi brezdotične tehnologije opravila vse sama, zapustita umivalnico. Ko odpreta vrata, majhen podajalnik dišav razprši prijetno sobno dišavo. Karin že čaka. Sedaj vesta, da so izbrali pravo restavracijo.

 


Housekeeping

 

Yvonne se smehlja. Bilo je ob 2.00 uri zjutraj in tišina je vladala v stari grajski restavraciji. Pravkar sta zadnji dve obiskovalki odšli domov. Dve ekipi za čiščenje bosta kmalu prišli. Na ekran tabličnega računalnika je Yvonne dala stanje polnil in podatke o vzdrževanju ter natisnila seznam koliko baterij, penastega mila, papirnatih brisač in WC papirja na nadstropje je potrebno zamenjati. Polnila so bila kompaktna in niso imela niti grama preveč. Minili so časi, ko smo nepremišljeno zlagali stvari na voziček za čiščenje ter ga napolnjenega potiskali po hodnikih.  S senseMANAGENT je videla natančno v katerem nadstropju, v katerem prostoru je potrebno vzdrževati naprave. V hotelu s 500 posteljami je to naloga managementa. Yvonne je popila požirek kave iz termo steklenice. To bo dober dan.

 


Gospodarno in varčno

 

Christian je stopal počasi navzgor po stopnicah grajskega hotela. Prečkal je hodnik, šel mimo umivalnice in vstopil v velikodušno opremljeno pisarno iz katere je vodil poslovanje celotnega hotela s priključeno restavracijo. Nove umivalnice so bile dobitek. S sistemom za higienski management  senseMANAGEMENT je lahko centralno in v pravem času pregledal podatke iz umivalnic in tako skrbel za optimalne zaloge. Že sam sistem naročanja je privarčeval čas in denar. Z neznatnimi stroški za eno sušenje in številnim sušenjem na podajalnik si ni mogel npr. pri papirnatih brisačah za roke, zamisliti druge rešitve. Osebje za čiščenje je zaradi polnil, ki dolgo trajajo, prihranilo poti in tako imelo več časa za druga dela. To je Christianu ne nazadnje prineslo samo srečne goste, ki jim je grajski hotel ostal zmeraj košček doma.

 


Kakšna je vaša zgodba?


Govorite z nami o tem, kako vam z inovativno higieno lahko najbolje pomagamo. Pokličite nas na (+386 1 8343468) ali pošljite nam e-sporočilo  na office@hagleitner.at

Tukaj smo za vas.