Croatia

Postoji mnogo razloga zašto su Hagleitnerovi proizvodi zastupljeni u milijun toaleta.

2015-27-08

Senzorski držači su sigurni i higijenski.Sušenje ruku je tako jednostavno! Držači ručnika sa senzorima.Senzorski držač za sapun od inoksa sprječava kontaminaciju kontaktom.Držač od inoksa za toalet može se montirati na zid ili u zid.Sistem higijenskog menadžmenta omogućuje Vam da svugdje kontrolirate stanje Vaših držača.Provjerite stanje držača pomoću tableta, mobilnog telefona ili osobnog računala.
Najbolje da Vam vezano za to ispričamo 3 priče.

Ovdje imate pregled naše ponude u toaletima.

 

Posjeta restoranu

 

Karin je nazvala. Svjetska putnica, koja je prije mnogo godina odselila u Australiju, došla je u posjetu svojoj staroj domovini. Uzbuđeno su rezervirali stol u restoranu iz svog djetinjstva. Povela je i svoju kćerku i prije jela žele oprati ruke. Zajedno ulaze u toalet, gdje ih okružuje ugodan miris. Sve je čisto, na zidu su inox držači, koji su osvjetljeni ugodnim svjetlom aure. Stavljaju ruke pod držač sapuna, čiji senzor odmah reagiraju i bez dodira doziraju za kožu ugodnu sapun-pjenu, koja se čini lakša od zraka. Ruke joj se pomiču do slavine, iz koje teče ugodno zagrijana voda. Nakon što je njezina kćerka ovaj postupak bez poteškoća ponovila i pomoću senzorske tehnologije sve može sama, napustili su toalet. Kada su otvorili vrata, maleni osvježivač zraka izbacio je svjež miris. Karin već čeka. Znaju da su odabrali pravi restoran.

 


Održavanje


Yvonne se smješkala. Bilo je 2 sata ujutro, i vladala je  tišina u prostorijama starog restorana. Upravo su otišle kući dvije posljednje gošće. Uskoro stižu oba tima za čišćenje. Na displeju svog tableta Yvonna je izlistala podatke o stanju dopuna i podatke o održavanju držača, te je odštampala listu, koliko baterija, sapuna, ubrusa i toaletnih papira treba dopuniti na svakom katu. Dopune su bile kompaktne i ni grama viška. Prošla su vremena, kada smo nasumično natovarili kolica za čišćenje i gurali ih takve kroz hodnike. Sa senseMANAGEMENT-om vidjela je točno, na kojem katu i u kojem toaletu koje uređaje treba dopuniti. Kod hotela sa 500 kreveta, to je zadatak za menadžment. Yvonna je popila gutljaj kave iz svoje termosice. Bit će ovo dobar dan.

 


Ekonomično i štedljivo

 

Christian se lagano penjao uz stepenice hotela. Prošao je hodnikom pored toaleta i ušao u svoju bogato uređen ured, iz kojeg je upravljao čitavim hotelom i restoranom. Novi toaleti bili su dobitak. Sa Hygienemanagement sistemom senseMANAGEMENT mogao je direktno dobiti podatke iz svih toaleta i tako osigurati optimalno stanje u skladištu. Nije mu samo ovakav sistem narudžbe uštedio vrijeme i novac. Sa malim troškovima po sušenju i mnogobrojnim sušenjima po držaču, nezamislivo je drugo rješenje npr. kod ubrusa. Osoblje je na osnovu dugotrajnih dopuna uštedjelo obilaske i time dobilo vrijeme za druge poslove. To je Christanu dalo zadovoljne goste, kojima je hotel zauvijek ostao dio doma.

 


Koja je Vaša priča?


Razgovarajte sa nama o tome, kako Vas možemo podržati sa inovativnom higijenom. Kontaktirajte nas na broj (+385 1 6272619) ili pošaljite e-mail na office@hagleitner.at.

Mi smo tu za Vas.