Slovenija

Nova velikost snopa. 60 l namesto 120 l

2011-05-07

Kot inovativno podjetje želimo svojim strankam ob najboljših izdelkih nuditi tudi najboljše mogoče storitve.

Zmanjšanje velikost s 120 l (ustreza največ 160 kg pri ecosolPLUS) na novih 60 l (največ 80 kg) bistveno prispeva k izboljšanju naših storitev – in k naši prednosti v primerjavi z drugimi ponudniki:

dostavljavci podjetja Hagleitner našim strankam dosedanjih velikih snopov niso mogli dostaviti skupaj s preostalim naročilom, temveč je to moral prevzeti zunanji prevoznik. Z novo velikostjo snopov lahko snope zdaj dostavljamo sami, s tem preprečimo delne dostave in tako jamčimo za pravočasne dostave blaga. Ker so se obveznosti zunanjega prevoznika končale na glavnem vhodu stranke, je morala stranka sama poskrbeti za prevoz blaga do svojega skladišča. Zdaj dostavljavci podjetja Hagleitner nov snop prevozijo in prinesejo neposredno do želenega mesta, ker je zaradi manjše teže in dveh stranskih nosilnih ročajev mnogo priročnejši in ga je mogoče lažje nositi po stopnicah, čez ovire itd.

Ob povečani varnosti uporabe za stranko – odlitje ostankov je mnogo preprostejše – majhni snopi našim strankam omogočijo hitrejše in priročnejše delo: ker potrebujejo manj prostora za shranjevanje, je dodatne snope mogoče skladiščiti kar neposredno ob snopih, ki se trenutno uporabljajo, in tako se lahko po potrebi hitro zamenjajo.

Nov snop bo ustrezal identiteti podjetja Hagleitner in bo tako za vsakogar prepoznaven na prvi pogled. Snope vzamemo tudi nazaj (nova izposojnina znaša 15 €) in tako prispevamo k varovanju okolja.

Ob že uvedenih pralnih izdelkih, ki smo jih dotlej ponudili v 120-litrskih snopih in katerih velikost bomo zdaj zmanjšali na 60 l (havonU9 PLUS, havonA3 in havonE4), lahko z vpeljavo havonB1 in havonK5 v 60-litrskem snopu zdaj ponudimo celoten osnovni izbor izdelkov havonPROFESSIONAL v enotni velikosti snopov. Na področju kuhinjske higiene bo v 60-litrskem snopu v prihodnje mogoče kupiti zanesljive izdelke ecosolPLUS, ecosolNEUTRAL in ecosolCIT.