Serbia

Novina u svetu

2018-08-01

careMOUSSE se bez dodirivanja izdaje na toaletni papir.Jednostavna primena – najveća higijena.Sanitarni prostor sa dozatorom sapuna u peni za vlažan toaletni papir - u tamnoj verziji.XIBU senseMOISTCARE pored dozatora za toaletni papir XIBU TISSUEPAPER white.Dozator je dostupan u različitim dekorativnim varijantama i može da se prilagodi svakom sanitarnom prostoru.XIBU senseMOISTCARE sa odgovarajućom nadopunom careMOUSSE.
Dozator sapuna u peni za vlažni toaletni papir

Firma za razvoj higijenskih proizvoda HAGLEITNER razvila je novi dozator sapuna u peni za vlaženje toaletnog papira - XIBU senseMOISTCARE. Nasuprot već ovlaženom toaletnom papiru korisnik može da drži suvi toaletni papir ispod dozatora i prethodno postavljena količina careMOUSSE pene za čišćenje se izdaje bez dodirivanja.

 

Potpuno nova tehnika vlaženja

Direktor Hans Georg Hagleitner objašnjava: „Korišćenje sapuna u peni za vlaženje toaletnog papira je Win-win situacija za vlasnika sanitarnog prostora i klijenta: Na jednoj strani se na ovaj način obezbeđuje štedljiva upotreba, a sa druge strane saznajemo iz brojnih testiranja proizvoda sa odabranim partnerima, da klijenti careMOUSSE vrednuju kao veoma ugodan."


careMOUSSE je prilagođen ph-vrednosti kože i dermatološki je testiran na alergije i iritacije. Sastojci koji deluju umirujuće na kožu kao što je Aloe Vera obezbeđuju osećaj čistoće i ugodnosti. Firma HAGLEITNER veruje u uspeh proizvoda, jer vlažni toaletni papir se sada koristi u 40 % svih privatnih domaćinstava. Ovu ugodnost mogu svojim klijentima sada da ponude i vlasnici sanitarnih prostora i ovako mogu da se pozitivno razlikuju od svoje konkurencije.


Odelenje za razvoj u firmi HAGLEITNER sa ovim proizvodom je izvelo mali poduhvat. Standardni vlažni toaletni papir može da začepi toalet, da stvori klice i da pravi nered u sanitarnom prostoru, dok se sa ovom tehnikom slučajevi začepljenja toaleta mogu u potpunosti da izbegnu. Sa preko 500 korišćenja po nadopuni, osoblje koje je nadležno za čišćenje uštedi vreme i rad za održavanja toaleta. Takođe se smanjuje ukupna potrošnja toaletnog papira.

 

Ekološko i dugotrajno

careMOUSSE nadopuna se postavlja u vacuumBAG u dozatoru. Reč je pakovanju čija je debljina svega nekoliko milimetara, a koje je prazno teško samo 21 gram. Uz specijalnu tehniku uzimanja, careMOUSSE se potroši do zadnjeg ostatka. Sistemi za nadopunu drugih proizvođača sadrže nasuprot tome ostatke količine od 13 % i više. Sveukupno sa vacuumBAG nastaje do 95 % manje otpada. Čista plastika može da se baci u kontejner za reciklažu.