Serbia

Vizija i vrednosti.

Mi u Hagleitneru - to su vrednosti koje ostaju!

Vizija i vrednosti

 

Želimo biti jaka i nezavisna međunarodna marka koja oduševljava uslugama i inovacijama.

 

Hans Georg HagleitnerMi u Hagleitneru imamo vrednosti prema kojima se ravnamo, i koje oblikuju našu korporativnu kulturu.


Mi u Hagleitneru stavljamo naglasak na kvalitet. Uvereni smo da samo najbolji kvalitet može odgovoriti higijenskim zahtevima današnjice. Klijent zaslužuje dobiti najbolje moguće proizvode.


Mi u Hagleitneru puni nade gledamo u budućnost. Higijenske potrebe nastavljaju se razvijati. Svojim inovativnim duhom i radošću razvijamo prava rešenja i zajedno oblikujemo higijenu u svetu sutrašnjice.


Mi u Hagleitneru živimo oduševljenje. Inovacija i usluga čine nas idealnim partnerom u svim aspektima profesionalne higijene. To se oseća i u proizvodima, i u razgovorima i u saradnji.


Mi u Hagleitneru gradimo na tradiciji. Porodična smo firma koju vode njezini vlasnici, a dolazimo iz mesta zvanog Zell am See. Pionirski duh i odgovornosti u četiri su nas desetljeća učinili međunarodno uspešnim profesionalcima na području higijene.


Osnovna vrednost u Hagleitneru i najvažniji u svemu ipak jeste i ostaće čovek. Uvažavanje vrednosti, međusobno poštivanje i obzirnost neophodni su za dobru saradnju.

Film o vrednostima

Mi u Hagleitneru cenimo vrednosti. Vrednosti na kojima se temelji naša korporativna kultura. Vrednosti koje nas svakodnevno prate - u razmišljanju, delovanju, u razgovorima sa klijentima, u našem stavu i u međusobnim odnosima. Mi u Hagleitneru imamo vrednosti koje ostaju. Jesmo li pobudili Vašu znatiželju? Akcija!
Napomena: Za prikaz ovog sadržaja potreban Vam je Adobe Flash Player .