Slovenija

Novosti pri podjetju Hagleitner Hygiene

2015-17-08

RFID-Chipintegral COMPACT podajalnika
integral COMPACT – varnost in učinkovitost pri profesionalnem pomivanju posode

Hagleitner neprestano razvija inovacije, ki kupcem prinašajo jasne prednosti. Pri tem je poseben poudarek na trajnosti in varnosti. Tako tudi pri kompaktnem čistilnem sredstvu integral CLEAN, ki je bil pred kratkim kot prvi na svetu nagrajen z avstrijskim znakom za okolje in znakom EU-Ecolabel (Okoljska marjetica).


integral CLEAN se samodejno doziral s pomočjo računalniško vodenega integral COMPACT podajalnika. Prepoznavanje pravega polnila poteka preko RFID čipa ( RFID = radio-frequency-identification-data – „ identifikacija s pomočjo elektomagnetskih valov“), ki je nameščen na vsaki kartuši. Čip ima shranjene dragocene podatke kot npr. datum proizvodnje, številka proizvodnje in številka izdelka.  Pomote pri uporabi so s to tehniko stvar preteklosti.

Novo je tudi, da sta krmilna enota in sama dozirna naprava (podajalnik) ločena. To omogoča fleksibilno montažo.

Na displeju krmilne naprave so prikazane vse potrebne informacije za uporabnika. Vodilna sonda stalno meri temperaturo in vodilno vrednost vode. Vsi podatki se merijo v rednem času in se zapisujejo. S tem je HACCP predpise mogoče enostavno in varno upoštevati in preveriti. In spremembe pri nastavitvah je mogoče urediti tudi  na daljavo.


Naprej razvita integral COMPACT dozirna naprava z RFID tehnologijo ponuja številne prednosti, ki profesionalno pomivanje posode naredi za uporabnika še enostavnejše, učinkovitejše in bolj varno.