Serbia

Novi proizvodi kod Hagleitner Hygiene

2015-17-08

RFID-ChipIntegral Compact Spender
integral COMPACT- sigurnost i efikasnost u profesionalnom pranju posuđa

Hagleitner stalno razvija inovacije, koje kupcima omogućuju dobitak. Posebno pažnja posvećuje se  dugotrajnosti i sigurnosti. Također je tako i sa https://shop.hagleitner.com/hr/home/36/226/?shopLogin=1integral CLEAN, koji je nedavno prvi na svijetu nagrađen s austrijskim Ecolabel i EU-Ecolabel.

 

integral CLEAN automatski kompjuterski dozira preko integral COMPACT dozatora. Prepoznavanje ispravnog punjenja slijedi preko RFID-Chip (RFID = radio-frequency-identification-data – „Prepoznavanje pomoću elektronskih valova“), koji se nalazi na svakom punjenju. Čip ima vrijedne informacije kao što su, datum proizvodnje, serijski broj i broj artikla. Zamjena proizvoda  sa tom tehnikom sada je stvar prošlosti.

 

Također novo je da su upravljačka jedinica i sam dozirni uređaj ( dozator) odvojeni. Što omogućuje fleksibilnu montažu.

 

Na zaslonu upravljačke stanice prikazuju se sve potrebne informacije za korisnika. Sonda vodljivosti kontinuirano mjeri temperaturu i provodljivost sonde. Svi podaci prikupljaju se u realnom vremenu. Time se omogućuje jednostavno i sigurno pridržavanje HACCP propisa. Sve potrebne promjene pri održavanju možete provesti putem daljinskog upravljača.

 

Unaprijeđeni integral COMPACT dozator sa RFID tehnologijom nudi brojne pogodnosti koje čine pranje posuđa za korisnika lakšim i profesionalnim, efikasnim i sigurnijim.