România

Produse noi de la Hagleitner Hygiene

2015-17-08

RFID-ChipIntegral Compact Spender
integral COMPACT - siguranță și eficiență în domeniul spălării profesionale a vaselor

Hagleitner dezvoltă în mod constant inovații care aduc clare beneficii clientului. O atenție deosebită este acordată sustenabilității și securității. La fel se întâmplă și în cazul detergentului solid de vase integral CLEAN, acesta fiind primul din lume care a primit eticheta ecologică austriacă și eticheta ecologică a UE.

 

integral CLEAN este dozat în mod automat prin intermediul dozatorului computerizat integral COMPACT. Identificarea cartuşului corect se realizează cu ajutorul unui cip RFID (identificare cu ajutorul undelor electromagnetice) care este montat pe fiecare cartuș. Cipul are stocate informații esențiale, cum ar fi data de producție, numărul lotului și codul produsului. Mulțumită acestei tehnologii s-a eliminat riscul de a confunda produsele.

 

Tot o noutate o reprezintă faptul că unitatea de control și aparatul de dozare în sine (dispenserul) au fost separate. Acest lucru permite o instalare flexibilă.

 

Pe ecranul unității de control sunt afișate toate informațiile de care are nevoie utilizatorul. O sondă măsoară permanent temperatura și conductivitatea apei. Toate datele sunt colectate în timp real și stocate. Astfel, reglementările HACCP pot fi respectate și verificate ușor și sigur. Chiar și modificarea setărilor poate fi realizată prin intermediul telementenanței.

 

Dozatorul integral COMPACT cu tehnologia RFID oferă numeroase beneficii care fac ca spălarea profesională a vaselor să fie mai ușoară, mai eficientă și mai sigură pentru utilizator.