Bosnien SR

Aplikacija HAGLEITNER scanME.

2019-20-05

Vaš digitalni higijenski - savetnik.

Sve nadohvat ruke.
Trebate sigurnosni list ili informacije o proizvodu? Jednostavno skenirajte barkod na dotičnom proizvodu pomoću aplikacije HAGLEITNER scanME – i imate sve na dohvat ruke.

 

Višejezično.
Informacije o doziranju, ispravna primena, područje primene: Sve te informacije možete preuzeti i podeliti kroz aplikaciju HAGLEITNER scanME na željenom jeziku i time osigurati ispravnu primenu proizvoda.

 

Jednostavna narudžba.
Želite brzo napraviti dopunu narudžbe? Jednostavno skenirajte barkodove na proizvodima ili u katalogu, unesite željenu količinu i pošaljite narudžbu. Nije vam barkod pri ruci? App aplikacija vam nudi izbornik za pretraživanje.

 

Istorija vašeg proizvoda.
Aplikacija HAGLEITNER scanME sprema narudžbe za vaše proizvode i nudi istoriju na početnom zaslonu. To vam garantuje super brzi pristup. Jeste li već naručivali putem naše web trgovine? Prilikom registracije i prijave videćete proizvode koje ste već naručili.

 

Stanje zaliha uvek pod kontrolom.
U istoriju možete uneti optimalnu potrebu vaših aliha. Na taj način uvek znate koliko bi trebali imati na zalihama i tako izbeći „usko grlo“ sa zalihama.

 

Iskoristite Katalog.
Ove godine po prvi put su u katalogu su proizvodi sa barkodovima.Jednostavno skenirajte barkod i na zaslonu će se prikazati sva dokumentacija i videozapisi o proizvodu.

 

Upravo zbog toga smo razvili HAGLEITNER scanME aplikciju.

 

Zabavite se s još jednim pametnim proizvodom firme HAGLEITNER!