Bosnien SR

Trgovinski partneri.

Hagleitner u svetu.

Trgovinski partneri

 

Kladimo se da nas tražite?

Zašto? Zato što smo za Vas najbolji partner. Imamo znanje u području proizvodnje, prodajne strategije, dostave i logistike, kao i naše vlastite linije proizvoda: za higijenu praonica, objekata, veša i kuhinje. Ukratko: znamo šta radimo.

 

Naravno da ste se već načitali i naslušali takvih i sličnih izjava. Ali kako Vas možemo uveriti da smo ZAISTA PRAVI PARTNER za Vas?

 

Jednostavno. Zato što ništa ne skrivamo, i zato što Vam možemo garantovati potpunu transparentnost o našoj firmi. A evo i relevantnih činjenica:

 

HAGLEITNER je porodično preduzeće, poznato po svojoj pouzdanosti i dugoročnim partnerskim odnosima, koje zajedno sa svojim partnerima stremi zajedničkim rešenjima i ciljevima. Utemeljenjem u zakladi možemo garantovati vlastitu samostalnost, te ne postoji opasnost da firma promeni vlasnika.

 

Trgovinski partneriJedan od principa HAGLEITNERA glasi: "Ako naš partner dobro zarađuje, tada smo zajedno uspešni." A ko ne želi biti uspešan?

 

Zbog vlastite direktne distribucije u 12 zemalja dobro razumemo naše distributivne partnere. Od tog znanja i razumevanja neposredno ćete i sami profitirati, jer možemo odgovoriti specifičnim pitanjima i problemima naših klijenata. Osim toga, naši se proizvodi mogu po želji realizovati u vlastitom, spoljnom dizajnu (s logotipom Vaše firme).

 

I u poslovima prodaje i u području montaže i održavanja sistema kontinuirano organizujemo edukacije za svoje zaposlene. Od stečenih znanja tako opet i Vi imate direktnu korist.

 

 

 

Obećanje marke HAGLEITNER "Inovativna higijena" uvek se iznova potvrđuje našim proizvodima, čija je tehnička jedinstvenost zaštićena brojnim patentima.

 

Naše je najveće zadovoljstvo osigurati kvalitetne i funkcionalne proizvode koje postavljaju nove standarde. I Vama takođe? Tada se posebno radujemo Vašim upitima!

 

 

Radujemo se Vašim upitima!

Jeste li već naš kupac?
Poštanski broj/mesto:  *

Kliknite na sliku kako biste zatražili novi sigurnosni kod.