Bosnien HR

Novi servisni centar u Nürnbergu

2014-22-01

Servisni Centar Nürnbergu
Treća Hagleitnerova lokacija u Njemačkoj

Svečano otvorenje

Treća Hagleitnerova lokacija u Njemačkoj započela je svojim radom 16. siječnja 2014. Novi servisni centar sjaji u zajedničkoj arhitekturi (gradski koncept), nalazi se uz autoput A6 pa je tako centralno dostupna te stvara novi dom za 19 djelatnika. "Ovo je važan korak u budućnost u Njemačkoj. Sa novom lokacijom  predstavljamo se i u Nürnbergu kao inovativno poduzeće." , tako kaže direktor Hans Georg Hagleitner.

 

Značenje

U novom servisnom centru sada je moguće optimalno se brinuti o kupcima  tog područja. Nakon  Sauerlacha kod  Münchena 2004 i Kirchheim u blizini Stuttgarta 2013, Nürnberg je sada treća lokacija u Njemačkoj i deseta lokacija u Europi zajedničkog izgleda zgrada u smislu boja i izgleda.

 

U studenom 2012 bio je početak radova. Godinu dana kasnije  bilo je svečano otvorenje. Austrijsko obiteljsko poduzeće ovim korakom razvoja još jednom potvrđuje viziju poduzeća, a to je da bude internacionalno jak i neovisan brend koji uvjerava inovacijom i servisom.

 

Razvoj poslovanja u Njemačkoj je vrlo dinamičan. Ovom novom lokacijom podupire se daljnji rast poduzeća.


Zajednička arhitektura

Na gradilištu od 5.700 četvornih metara je izgrađena suvremena Hagleitner građevina sa investicijskim volumenom od 2,4 mil. eura  u smislu gradskog koncepta.
Za djelatnike je sagrađen uredski prostor i dvorane za seminare na 500 četvornih metara  kao i 1.020 četvornih metara skladišta.

 

Ekspanzija

U ovoj godini će se otvoriti još dvije lokacije po gradskom konceptu - servisni centar Senec u Slovačkoj blizu Bratislave i servisni centar Graz u Steiermark. Ukupno 82 djelatnika će tako dobiti novi dom.